Asus N52SV Accu Laptop Beste Prijs
by kopenaccu
 Accu Asus a41-x550
May 14, 2017 | 1467 views | 0 0 comments | 59 59 recommendations | email to a friend | print | permalink

Met de 17,3-inch breedbeeldscherm, en niet te vergeten zijn aanzienlijk 2,6 kg gewicht, zouden de Accu Asus n52sv valt in de categorie laptop wij noemen 'Desktopvervanger PC'. Het grote glanzende scherm met de iets betere beeldkwaliteit het nuttiger maken als een entertainment-computer, zelfs als grafische prestaties kan beperken sommige gameplay. (Zie voor meer: beste laptops van de begroting 2014.)

Er is een eerlijke selectie van havens rond de zwarte plastic behandelde zaken. Drie USB-poorten, alle USB 3.0, is een nuttige nummer hebben varieerden op de linker kant, wanneer vele ontwerpen van de begroting beperkt tot een mengsel van oudere USB 2.0 en een USB 3.0 zijn. Naast deze poort een olde VGA-videopoort plus HDMI voor moderne TVs en monitoren. Ook hier vindt u een gigabit ethernet-poort en hoofdtelefoonaansluiting; Verder is een grote uitlaat vent waaruit je een gestage diepgang van warme lucht stroomt voelen kunt.

Over aan de rechterkant van deze begroting is laptop een dun lade-Accu Asus n53jq , aansluiting voor gelijkstroom voor het opladen. Om te lezen uit camera SD kaarten, is er een kast onder de voorste lip van het geval. We onze test laptop vanuit eBuyer geleend.

De achterzijde van het deksel heeft een fijne textiel-achtig patroon toe te voegen sommige textuur, met de helft het bovenste dek ook klaar, en de achterste helft in imitatie geborsteld-aluminium kunststof. Algehele bouwkwaliteit voelt nogal plastic-, met veel buiging van de grote uitgestrektheid van het bovenste dek. Als een andere vermelding van de bouw van goedkope vonden we op onze steekproef dat deel van de zaak onder het scharnier van het scherm had worden losgekoppeld.

Er is geen gebruikerstoegang tot de ingewanden van de Accu Asus n61j laptop van de onderzijde, noch is de 37 Wh batterij gemakkelijk vervangbare zonder demontage.

De buttonless trackpad is nauwkeuriger in gebruik dan op sommige laptops van de begroting, en heeft een gladde afwerking waardoor cursor stuurinrichting eenvoudig, zelfs als de klik-actie nogal stijf is. Het toetsenbord volgt de huidige trend voor lage-reizen Scrabble tegels, en hier is een snelle en vloeiende actie waarmee op snelheid te typen. Belangrijkste toppen hebben ook opzettelijk ruwe textuur die met de algehele matte afwerking combineert.

Het aandrijven van de Accu Asus n61ja is een vierde generatie (Haswell) dual-core Intel Core i3 ontworpen voor ultrabooks, geklokt op 1,7 GHz. Als een entry-level Core-serie chip het hoeft niet elke Turbo Boost, maar omvatten Hyper Threading-technologie om te helpen de prestaties.

accu voor Asus A32-N61

Asus Laptop Accu : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Ondanks de enorme omvang en groot scherm draagt deze desktop PC vervanging geen elke toepassingsgericht grafische kunst processor, in plaats daarvan vertrouwen op gewoon de Intel HD Graphics 4400 binnen de hoofdprocessor. Er is een 6 GB 1600 MHz geheugen, tussen de CPU en GPU delen van deze processor wordt gedeeld.

Voor opslag heeft Asus de ruim maar langzamer keuze van een 1 TB SATA schijf, een conventionele 5400 rpm schijf genomen. Ondertussen bestaat de draadloze connectiviteit van de nu-standaard Bluetooth 4.0, en de meest fundamentele van enkele gegevensstroom en single-band 11n Wi-Fi. Zie ook: hoe te kiezen voor een laptop van de begroting.

Deze Asus was in termen van prestaties, het tweede-snelste uit de zes op-test, als sommige ver achter de Acer Aspire V 13 die het pak in de meeste opzichten leiden.

Geekbench 3 scoorde de X715L met 1843 en 3796 punten voor single - en multi - multi-core modi. Dit behoort het ongeveer 35 procent trager dan de benchmark van referentie model 2011 PC.

http://prsync.com/kopenaccu/asus-nja-accu-laptop-gratis-verzending-beste-prijs-1621321/ 

Comments
(0)
Comments-icon Post a Comment
No Comments Yet